Antal inlägg: 117
Namn: Randi Antonsen
Hemsida: http://www.randisinhjemmeside.com
Tid: 2020-07-28 10:15
Heisan Birgitta.
Jeg har sittet her og kikket på alle dine flotte bilder fra Kiruna-området.Du har så utrolig vakre naturbilder på siden din. Hit kommer jeg tilbake flere ganger.
Jeg er selv glad i å ta naturbilder og har en god del fra området rundt Tromsø på min hjemmeside.Du er velkommen til å se om du lyster.
Ønsker deg en fortsatt fin sommer.
Hilsen
Randi på Kvaløya.

Namn: Micke
Hemsida: http://killerbob.blogg.se
Tid: 2020-07-23 18:27
Nu har jag påbörjat Kirunabildsserien i bloggen. Är trött som en jag vet inte vad, så att välja ut och fixa till aktuella bilder var faktiskt ansträngande fast datorn gör det största arbetet... ska besvara mail när jag landat lite... här är vädret mulet, lagom varmt med en svalkande vind. Vi har fått en promenad idag ialla fall. Vi orkade inte mer... igår när vi kom hit så parkerade vi direkt vid Nydalasjön och Matto fick kasta sig i vattnet och bada och simma efter den varma och vakna bilfärden.
Namn: Micke
Hemsida: http://killerbob.blogg.se
Tid: 2020-07-22 06:10
Jaså, du hittade mig på fotosidan, vi registrerade oss nämligen samma dag ovetandes om den andra, men kloka hjärnor tänker ju likadant eller hur man nu säger. Jag försökte göra vänskapsförfrågan till dig men jag har bara grundmedlemskap än så länge så det gick inte. Du kände dig inte förföljd igår kväll när du cyklade längs med Hjalmar Lundbohmsvägen? Jag släppte dig över vägen och vinkade men du såg mig inte så jag körde jämsides med dig en stund men du såg mig fortfarande inte... Nånå, glömde fråga Sandra om tema, men ska göra det. Nu är det snart dags att sätta sig i bilen och åka hem!
Namn: Foto i norr - Marie
Hemsida: http://fotoinorr.blogg.se
Tid: 2020-07-17 07:50
Hej Birgitta! Men tack så mycket för tipset det ska jag verkligen lägga på minnet. Nej jag är inte så hemma där uppe inte mina hemtrakter alls så det var jätte bra med det tipset. Tack! Ja det är ju så man sitter inte vid datorn om man inte behöver och man prioriterar andra saker som jag själv vet. Hoppas du får en fin resterande semester nu och jag ser fram emot att se mer bilder från dig nu då här fram över. Ja det var jätte kul att träffas "live* jag tänkte att jag måste bara säga hej till dig när du ändå stod brevid mig och mina barn. Ha det gott!
Namn: Foto i norr - Marie
Hemsida: http://fotoinorr.blogg.se
Tid: 2020-07-16 14:39
Hejsan Birgitta! Kikade in en snabbis för att se om du hade laddat upp några nya bilder. Jätte fina bilder från Abisko. Har tänkt också åka en sväng dit upp i sommar få se när jag hinner komma i väg jag med. Ha en fin dag samt helg! :)
Namn: Justina
Hemsida: http://solhagenskennel.zmn.se/
Tid: 2020-07-10 17:39
Hej! Vilka underbara bilder.. Satt flera timmar och bara njöt, Helt underbart!
Ha en underbar helg!

Namn: Micke
Hemsida: http://killerbob.blogg.se
Tid: 2020-07-07 09:28
Flisan är inte så förtjust i kameran, hon vrider och vänder sig när jag kommer med den men det kanske är för att hon ser så dåligt så hon inte riktigt vet vad jag sysslar med. Men hörrö, har du tid för en kaffe i veckan? Kanske imorgon efter lunch? Förresten är jag ju en extra stolt husse nu. Ska berätta mer sen...
Namn: Karin
Hemsida: http://karinjubal.zoomin.se
Tid: 2020-07-04 23:10
Hej!
Roligt att få kika in hos dig en stund igen. Älskar dina vackra bilder. Härliga midsommarbilder också. Vi har varit i Norge i sommar också ett par veckor och där finns som alltid många vackra vyer. Önskar Dig en fin o skön sommar.
Karin

Namn: Micke
Hemsida: http://killerbob.blogg.se
Tid: 2020-07-03 15:49
Hallå! Kommer det några bilder från gårdagens resa på din sida? Sara och jag såg dig när du var på väg vid Järnvägsparken från tåget, jag vinkade men... vi åkte ner till Ön, vägen du tipsade om, och gjorde några fynd. Jag har lagt upp bilder på bloggen. Det var lite sorgligt och lite fint att vandra där. Och lite ont gjorde det att se järnvägsbron från andra hållet. Brodelen ligger kvar, men spåret går på vallen förbi, inte på det som var bron, den är bortlyft. Och nej, vi var inte innanför avspärrningarna, även om det var lockande...
Namn: Maria
Hemsida: http://www.123minsida.se/miamajsan
Tid: 2020-06-26 11:58
Hej Birgitta!
Tack för inlägg i min gästbok!
Jag trivdes bra här hos dig bland alla vackra bilder!
Önskar dig en fin fortsatt sommar!
Kram/Maria

«  03  04  05  06  07  08  09  10  11  12  »

 

 


Tack för besöket! Välkommen tillbaka!
Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Meddelande:  

Skriv av koden: