Antal inlägg: 117
Namn: Micke
Hemsida: http://killerbob.blogg.se
Tid: 2021-05-31 11:19
Ska snart besvara mail! Veckan som kommer är lite lugnare och förhoppningsvis är jag det med. Måste bara skriva och säga att sista bilden i senaste uppdateringen är helt fenomenal, med Bromsgatan-huset och texten "Hej då". Som ett slag i magen. Nej, nu ska vi strax ut i den extrema sommarvärmen igen. Idag ska jag ta med vattenflaska och skål åt Matto så hon inte behöver dricka ur smutsbäckar...
Namn: ELL
Tid: 2021-05-25 22:10
Vilket fynd jag gjorde via Foto i Norrs blogg! Jag har tittat på alla bilderna och förundrats. Det var nog 27 år sedan jag var i Kiruna. Som barn bodde jag i Skaulo några år och sen flyttade vi till Kiruna där jag så småningom blev student. Sen bar det av till Uppsala där jag har stannat. Jag inser nu att det snart är dags att styra kosan norrut om inte annat så för att fotografera allt vackert! Dina billder är fantastiskt vackra och väcker många minnen. Jag har min bästa väninna i Kiruna, vi umgås på distans, så jag får ju lite rapporter om vad som händer där uppe. Det jag saknar från Kiruna är faktiskt snön. Här nere är vintern så kort och ofta slaskig. Jag har aldrig frusit så mycket som första vintern här! Fördelen här nere är förstås alla växter, jag har upptäckt och lärt mig massor om naturen med kameran i hand, även om jag bara har fotograferat de senaste åren och först nu med systemkamera.
Jag lär besöka din sida fler gånger. Min man bodde också I Kiruna, vi träffades på gymnasiet. Tack än en gång för att jag fick återse Kiruna via dina bilder!

Namn: Foto i Norr - Marie
Hemsida: http://fotoinorr.blogg.se
Tid: 2021-05-25 06:33
Hejsan. Tack för ditt besök och dina rader väldigt trevligt att du kikade in. Ja vad besvärligt när mobila bredbandet inte fungerar som det ska man kan bli mindre irriterad av det. Tack för tipset om tussilagon det ska jag genast åka och kika på i dagarna givetvis. Jag har varit ute mycket och försökt hitta något fint att ta bilder av men det är lite dåligt med det ännu i alla fall blommor. Hoppas du får en fin vecka! Mvh Marie
Namn: Foto i Norr - Marie
Hemsida: http://fotoinorr.blogg.se
Tid: 2021-05-24 07:09
Hejsan Birgitta. Sitter och morgon surfar lite grann med en kaffe kopp brevid mig och vips så var jag inne på dina sida via en länk. Jag känner så igen mig i texten på start sidan din om att ligga på en renskinn och man pimplar efter stor rödingen precis så känner man ju och det är verkligen livet. Är själv en foto intresserad Kiruna tjej som lever med mina 2 barn och sambo och har haft det som intresse sen någon ggn i 12 års åldern. Det har följt med mig genom åren och det blir bara roligare och roligare det är märkligt men ett liv utan kameran skulle nog inte gå alls den är med mig vart jag än går. Önskar dig en fin dag, tjingeling! ;)
Namn: Agneta
Hemsida: http://tetrissa.filosoferar.se
Tid: 2021-05-18 00:35
Råkade slinka in här och har tittat i ditt album med stadsbilder, vinter. Såå otroligt tjusiga foton och för mig, boende i Skåne, lite exotiskt. Tack!
Namn: Anders Björk
Hemsida: http://www.fotoblixtbjork.se
Tid: 2021-05-17 08:58
Hej
Fina bilder du har.

Namn: Andreas
Hemsida: http://www.gratisgladje.com
Tid: 2021-05-12 23:21
Jätte trevlig och mysig hemsida:)
Namn: Micke
Hemsida: http://killerbob.blogg.se
Tid: 2021-05-10 20:20
Riktigt bra bilder från föreställningen! Önskar att jag hade sett den, men men... när Peter envisas med att spela i fel stad i fel län vid fel tid, så... men hörrö, makron i kameran... det vill sig inte riktigt. Men det är nog jag som inte riktigt haft koncentration. Ska testa till veckan och låta gumman stanna hemma så jag kan fokusera ordentligt.
Namn: maria
Hemsida: http://www.jilina.se
Tid: 2021-05-10 16:19
himla mysig hemsida :)
Namn: Bengt
Hemsida: http://www.hippiflo.de
Tid: 2021-05-04 22:19
Har varit här o tittat runt bland dina bilder mycket fina har du här.
Ha det Gått
Bengt

«  05  06  07  08  09  10  11  12  »

 

 


Tack för besöket! Välkommen tillbaka!
Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Meddelande:  

Skriv av koden: