Antal inlägg: 117
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2021-05-19 07:08
Hej! Sent svar men jag har haft datorproblem igen, nu ser det dock ljusare ut på den fronten. Gillade nya bilden, fin kontrast mot snöplogen i bakgrunden! Ska försöka fota lite av sommaren här mellan nysattackerna, men idag ser det lite grått ut men jag tror det börjar lätta nu. Kul att höra att du börjar bli på benen på riktig igen!
Namn: Anne-Lise
Hemsida: http://www.alistaphoto.dinstudio.no
Tid: 2021-05-17 19:11
Heisann!

Har vært innom igjen og sett på mange flotte fotografier! :-) Det var en stund siden jeg var innom her, så det var artig å se mange nye bilder.

Gratulerer med dagen! :-)

Her i sør har duskregnet gjort flaggene våte når de vaiet i flau vind, men bunadene er vakre og isen smaker like godt for det. Selv har jeg plantet i kasser og krukker på terrassen min i dag sånn utpå dagen. Det var også en fin aktivitet på nasjonaldagen, så nå er det fargerikt og flott der ute.

Vil veldig gjerne ha denne websiden med på min fifu-liste på alistaphoto! Klikk inn og skriv på websideadressen, så får du vist frem bildene dine til enda fler! :-)

Ha en flott nasjonaldagskveld, og en fortsatt skjønn mai!

Hilsen,
Anne-Lise

Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2021-05-15 11:30
Otroligt fina Icehotel-bilder. Fick flera favoriter. Känns överlag som om dina bilder skiljer sig från dom man vanligen ser från ishotellet. Inte bara för att du fotograferar mer detaljer, det är nåt annat som jag inte kan sätta fingret på. Det finns en stämning i dina bilder, dom visar inte bara upp en speciell miljö.
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2021-05-12 18:13
Hoppas nu att chocken inte blir för stor, men en av de nog aldrig tidigare sedda fotona har hamnat på min blogg....
Namn: Foto i norr
Hemsida: http://fotoinorr.blogg.se
Tid: 2021-04-30 12:37
Hejsan Birgitta. Kikar in igen och tittar bland dina bilder. Jätte fina bilder har tillkommit ser jag. Passar på att önska dig en trevlig valborg också när jag ändå är här och hälsar på, få se om jag tar mig ut med kameran i dag ser hur det blir har min son sjuk ännu. Ha det gott :D
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2021-04-16 08:14
Hej! Hoppas allt är bra med dig! Vi har haft en helt vansinnigt intensiv vecka med fem föreställningar + skola då såklart, så nåt fotande har det inte blivit, förutom på sista inspelningsdan igår kväll för novellfilmen. Kan maila några bilder från dom tillfällena jag varit med, tror inte jag lägger upp det på bloggen. I helg ska vi ha en riktig Matilda-Husse-helg och ta igen alla långa dagar ifrån varann. Trevlig helg!
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2021-04-09 17:36
Med tanke på det konstanta småregnet har inte kameran fått följa med. Idag har det heller inte blivit någon längre sväng pga regnandet. Hoppas det blir lite bättre till helgen. Trevlig apropå det!
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2021-04-08 20:58
Jag lade igår upp några sällan sedda bilder från alla år med Hubert. Det kändes viktigt för min egen del. Vi gjorde en riktigt bra genrep igår och en fantastisk premiär idag. Men igår var det tungt. Men en ny erfarenhet, att öppna upp utan att släppa in sina egna känslor (på sista genomköret kom dom dock). Idag har jag mest skrattat, det finns så många fantastiska minnen som aldrig kommer glömmas. Men lite overkligt känns det ännu. Hsr också nyss lagt upp sista delen i Kiruna-serien från påsken. Hoppas du mår bra! Nu är det ännu kortare tid kvar innan du är i farten igen!
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2021-04-06 07:37
Tack! Jag tyckte själv att bilden blev rätt rolig och det är ju alltid kul med dolda politiska budskap... andra bilden är tagen från parkeringen på näst sista eller sista gården på Bromsgatan, alltså med själva Bromsgatan bakom ryggen. Nu har del två kommit upp!
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2021-04-05 19:44
Jag har nog ett eller annat suddigt foto invändigt från huset, ska kolla det när jag kommer hem. Nu har jag börjat lägga upp stadsbilderna. Inklusive ditt fototips som jag nästan helt glömt bort om det inte var för det att jag parkerade alldeles intill... konstverket...
«  01  02  03  04  05  06  07  08  »

 

 


Tack för besöket! Välkommen tillbaka!
Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Meddelande:  

Skriv av koden: