Antal inlägg: 117
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2020-11-24 07:53
Voi herra vad kul med mail och nya bilder! Ska besvara och kolla in dem i lugn och ro i afton. Den här hösten har inte varit att leka med skolmässigt, så jag har knappt fotat nåt nytt, tyvärr. Och abstinens har jag!
Namn: Nillan
Hemsida: http://www.hoghult.zoomin.se
Tid: 2020-11-12 17:53
Hej vännen!
Har just med din hjälp besökt Ishotellet i Jukkasjärvi. Har börjat lite släkforskning o jag har genom min pappa fått reda på att jag har anor från Laino by i Jukkasjärvi socken bl.a. Min farfar kommer från Jerijärvi by i Korpilombolo socken, han flyttade till Skåne som barn o blev kvar där så min farmor kommer från Ystad. Kul att forska lite....Mitt flicknamn är Haarala, kanske du känner nån av mina släktingar däruppe med det namnet?
Hoppas allt är väl! Här är det bara bra o vi stortrivs i vårt Åkerhuset med omnejd.
Dina foton är som vanligt mycket vackra.
Kramar Nillan

Namn: Foto i Norr - Marie
Hemsida: http://fotoinorr.blogg.se
Tid: 2020-10-06 08:32
Hejsan Birgitta! Kikar in och ser vad som har hänt hos dig, fina bilder har tillkommit ser jag och jag hoppas du har det bra annars, själv har fullt upp med familjen samt att jag har börjar jobba igen efter min mamma ledighet men försöker vara ute med kameran så ofta jag bara kan, senast i lördags då jag hade en fotosession med min kompis dotter Ida, hur kul som helst och vi ska göra det snart igen. Just nu har jag hittat mycket glädje i just det, porträtt utomhus och jag tycker om att använda mig av det befinntliga ljuset som finns ute. Har ledsnat lite på att bara ta natur bilder som jag gjort genom alla år men hoppas jag hittar tillbaka snart igen dit också. Ha en fin dag samt resterande vecka. Må så gott!
Namn: Micke
Tid: 2020-10-03 11:13
Hallååå! Tack för mailen. Alltså, detta med foton på nätet, jag vet inte hur jag ska göra. Jag är så oinspirerad med Fotosidan så det finns inte. Så jag rekommenderar fortsatta besök på den andra platsen. Jag tror jag kommer lägga upp en del gamla bilder också där. Vet inte riktigt vart den är på väg i nuläget, det spretar åt alla håll, men där kommer inspirationen i alla fall. Har ju fotat en del på senaste tiden också igen, idag är det riktigt fint väder så jag funderar på om kameran ska få följa med oss ut. Men det är svårt att fota detaljer eller saker på närmare håll. Matto har inte riktigt tålamod till det...
Namn: Conny
Hemsida: http://webbing.se
Tid: 2020-09-14 06:56
Cool!
Namn: Micke
Tid: 2020-09-01 17:39
Hallå!! Mailsvar kommer snart... det har minst sagt varit intensivt sen i fredags med Gävle och skolstart här och allt möjligt... men snart!
Namn: Micke
Tid: 2020-08-26 17:42
Hallåååå! Just ja, misstänker att det var du som ringde i förmiddags. Jag gjorde sista rycket med en hemtenta och hörde telefonen långt borta i fjärran, i en dimma av ångest... men imorgon är det betydligt bättre dag för telefonsamtal. Tyvärr inte startade från mitt håll eftersom jag som vanligt inte har pengar på telefonen... förresten bör du ta bort länken till min blogg för nu snart raderar jag, inom någon minut bara. Om jag inte blir distraherad av nåt annat och glömmer det förstås... men ring gärna igen imorgon om du kan!
Namn: Micke
Hemsida: http://killerbob.blogg.se
Tid: 2020-08-15 15:42
Hej! Nu lägger jag ner min blogg efter mycket beslutsångest. Vill bara tipsa om de två sista inläggen som kommer inom en snar framtid!
Namn: Nillan
Hemsida: http://www.hoghult.zoomin.se
Tid: 2020-08-12 09:07
Hej vännen däruppe i norr!
Hoppas sommaren varit o är bra hos dig i Kiruna, har väl varit en varm sommar även hos dig?
Här har den bjudit på växlande väde, mestadels bra, o mycket bärplockning. Vi har en hel del hjortronplantor här men tyvärr inga hjortron....Snart slutar min gube sitt sem.vik. så vi får all tid tillsammans igen det ska bli härligt o hoppas han kan bli pensionär snart o slippa mer jobb det är han värd....
Dina foton är som alltid mycket vackra o säger så mycket...
Kramar Nillan

Namn: Tina
Hemsida: http://www.tinasfoton.dindstudio.se
Tid: 2020-08-03 22:34
Hej Birgitta! Såg att du varit inne hos mig o hälsat på. Gör ett besök nu hos dig för att se dina bilder! Nu har jag nya spännande bilder på min hemsida! Ha det skönt i sommaren!
Kram Tina

«  02  03  04  05  06  07  08  09  10  11  12  »

 

 


Tack för besöket! Välkommen tillbaka!
Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Meddelande:  

Skriv av koden: