Antal inlägg: 117
Namn: Susanna Persson
Hemsida: http://viktorius.zoomin.se
Tid: 2020-06-25 08:07
Hej Birgitta!
Äntligen är jag tillbaka i cybern och nu när jag försöker komma ifatt all förlorad tid så upptäcker jag att du packat flyttkartongerna..... VADAN DETTA? Hur är det i övrigt då? Här har det varit mycket men lärorikt. Midsommar blev lugn, vi var hemma hos Anita (zoominaren med hunden Gangster) och tog det vackert. Fam har ökat med en 10-årig tjej som ska vara här iallafall några månader och sen får tiden utvisa vad som sker. Kommer du ha kvar hänvisningen hit på zoomin? Kanske går det på något vis att lägga in den här sidan direkt hos mig istället för din gamla adress eller via banner, förslag. Jag pratade förresten med Astrid om fotografering men jag vet inte om hon tog det så allvarligt, du vet hon i Kiruna som vi pratade om för länge sedan. Hon funderar nu på att lämna byn och bli sambo i Piteå så det blir nog pannkaka med planeringen. Jag vet inte om du minns att du gav mig några kloka varningens ord i min nykära karusell och dom har varit till nytta. Inte för att det är något galet utan just därför att faktiskt allt är jättebra. Vad händer under sommaren då? Vi ska väl åka lite även om planerna inte riktigt blev som vi trott, men det går fler tåg. Huvudsaken är att vi får må bra och att framför allt David får en "lugn" sommar som han såväl är värd denna lilla (hm.."lilla", snart 17 år) kämpe. Nu ska jag hämta lite mer kaffe och vad som är så bra är att mitt tidigare så sura morgonhumör har lanat av. Sköt om dig och så höres vi snart! /Susanna

Namn: Fanny Kivimäki
Tid: 2020-06-24 12:46
Du är en fantastisk fotograf! Otroligt vackra bilder som får mig att längta hem :)
Namn: Anne-Lise
Hemsida: http://www.123hjemmeside.no/Anne-Lise
Tid: 2020-06-22 12:54
Hei!

Har vært innom igjen og kikket på mange flotte fotos! En deilig side å komme inn til! Ønsker dere en herlig St. Hans og ei flott, sommerlig uke!

Hilsen,
Anne-Lise

Namn: Foto i Norr - Marie
Hemsida: http://fotoinorr.blogg.se
Tid: 2020-06-19 18:40
Kikar in och önskar dig en trevlig midsommar! :)
Namn: Ann-Marie
Hemsida: http://www.123minsida.se/ljung73
Tid: 2020-06-19 13:04
`Hej Vilken fin sida med många vackra bilder
Namn: Nillan
Hemsida: http://www.hoghult.zoomin.se
Tid: 2020-06-18 16:27
Vill önska dig vännen däruppe i norr
EN RIKTIGT TREVLIG MIDSOMMAR
Kramar Nillan
PS Vilka vackra bilder DS

Namn: Camilla
Hemsida: http://camillalillagul.dinstudio.se
Tid: 2020-06-18 12:48
Hejsan !
Slank in här på en av mina turnéer på andras hemsidor och gästböcker.
Många fina foton att titta på var det här !
Glad Midsommar
Hälsningar Camilla

Namn: Foto i Norr - Marie
Hemsida: http://fotoinorr.blogg.se
Tid: 2020-06-08 11:13
Hejsan Birgitta! Nej det är bara kul att du vill göra det då kanske jag får lite nya besökare samtidigt, jätte skoj. Ja kanske det kan vara mycket väl så att vi är släkt absolut men jag har ingen aning alls faktiskt. Min ena bror heter också Micke Stålnacke och kallas för Kuben och han har jobbat på gamla arran i många många år sen på trendbaren och O'learys och nu ute på restaurangen vid flygplatsen kasnke någon du också känner igen? Ja våran stad är allt bra liten, haha. Ha det gott!
Namn: Foto i Norr - Marie
Hemsida: http://fotoinorr.blogg.se
Tid: 2020-06-08 06:33
Ps! La till din sida bland mina heta fotobloggar är det ok att jag gör det?

Namn: Foto i Norr -Marie
Hemsida: http://fotoinorr.blogg.se
Tid: 2020-06-08 06:31
Hejsan Birgitta. Tack för dina rader och besök, jätte skoj att du kikar in då och då. Jag har inte suttit så mycket framför datorn senaste tiden då jag ha haft en grymt seg dator här hemma men som nu är fixat. Det var programmet Norton som gjorde det så och fick tipset att plocka bort det helt och ta ett annat i stället. Nu fungerar det som det ska tack och lov. Ja det har varit solsken, snö och kalla nätter och vet det tusan men det där vädret råder man ju inte på helt enkelt men visst borde vi väl få lite sommar värme nu? ;)
Gillade också bilden från bromsgatan det känns lite vemodig måste jag säga för jag har bott också där när jag var mindre. Aha du har stuga efter Nikkavägen, min mamma är från Saivorova på andra sidan av Holmajärvi och min pappa var från Laukku faktiskt. Det är hemma trakter för mig verkligen. Hoppas du får en fin dag samt vecka!

«  04  05  06  07  08  09  10  11  12  »

 

 


Tack för besöket! Välkommen tillbaka!
Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Meddelande:  

Skriv av koden: