Antal inlägg: 117
Namn: MIcke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2020-08-08 17:55
Jag har redan fotoabstinens när det gäller Kiruna. Jäklar vad snabbt en månad gick! Inte blir det bättre av att se dina bilder med tanke på att flera av dom tycks vara från våra fototurer. Gillar speciellt den badande fågeln!
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2020-08-04 17:40
Nu är sommarlovet på min blogg över och jag har börjat lägga upp en del bilder från i sommar, dock vet jag inte om det kommer några du inte sett. Jag har börjat se fram emot min Umeå-dokumentation, men vädret är inte det bästa för närvarande...
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2020-07-18 12:25
Nu har jag mailat dig min fotolista samt förslag på ändrade och förskjutna planer! Himla fint midnattssolsfoto förresten. Jag var ute och åkte kl 3 i morse och det var soligt och morgondimma men jag var för trött för att orka fotografera...
Namn: Nella
Hemsida: http://Nellishen.blogg.se
Tid: 2020-07-12 10:42
Hej!
Du verkar vara väldigt insatt i det här med foto, och jag behöver verkligen hjälp nu med vilken kamera jag ska välja. Om du har tid och lust får du gärna hjälpa mig i senaste inlägget om just kameror.
Det skulle verkligen uppskattas! :)

Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2020-07-08 18:28
Det var precis den handen jag menade! Nu har jag lagt upp några nya bilder på bloggen!
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2020-07-06 09:30
Ja, vad ska jag säga? Fantastiska bilder, gillar speciellt dom på The Ark. Nå, nu ska jag ge mig ut med Matto men vi ses ju sen och då kan jag kommentera mera! Har läst mailen och tycker förslagen låter bra, min egen lista hann jag aldrig renskriva igår eftersom åskan hängde kvar i flera timmar.
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2020-07-04 12:01
Ja du. Natten var magisk. Den bästa spelning jag nånsin upplevt. Har till och med lagt upp bilder. Vi ses på måndag! Det slog mig att förmiddan kan bli lite svår med foto, Matto har vilat alldeles för mycket i helgen... men på tisdag om inte annat?
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2020-07-02 16:49
Hej igen! Jag är rädd för att jag ljög om Väärt, dom har tydligen varit igår... Emilias påminnelse till mig skrevs igår men jag läste det idag och blandade ihop dagarna... jag gjorde ett litet gästspel idag i Ferrumparken, Sandra och jag solade en stund och jag såg dig på avstånd men med allt folk i vägen var det inte så stor idé att vinka. Men jag ringer imorgon på mobilen kring lunchtid. Ska promenera med Matto på förmiddan så hon får sitt eftersom dom blir ensamma så mycket under dan, jag kommer ju bara pendla fram och tillbaka och titta till dom och så.
Namn: Micke
Hemsida: http://bluerosecase.blogg.se
Tid: 2020-07-02 12:22
Härliga festivalbilder! Jag längtar till imorgon när även jag ska härja där med kameran. Ett tips om du är på området ikväll är bandet Väärt. Det är nog tur att jag inte är där för om dom spelar sina låtar "Malmberget" eller "Graven" lär jag bli himla lättrörd... hoppas vi ses imorgon, om inte annat lär vi väl träffas på allsången...!
Namn: Foto i Norr - Marie
Hemsida: http://fotoinorr.blogg.se
Tid: 2020-06-29 20:01
Hejsan Birgitta.Kikar in igen och tittar på dina nya bilder igen. Väldigt fina som alltid. Ja snart stundar ju festivalen igen och det var ju förra sommaren som vi sågs och jag kom fram till dig och sa hej! Vad tiden går fort eller hur? Hoppas du får en fin foto sommar men det vet jag att du får du fångar så mycket fint med din kamera.. Ha det gott vi kanske syns ute i vimmlet!! ;)
 01  02  03  04  05  06  »

 

 


Tack för besöket! Välkommen tillbaka!
Namn:  
E-post:  
Hemsida:  
Meddelande:  

Skriv av koden: